Francais English Romana
REGULI de protecție COVID-19
18 May 2020

REGULI de protecție COVID-19 pentru interacțiunea cu avocații noștri

Sănătatea dumneavoastră și sănătatea avocaților noștri sunt importante pentru o fructuoasă colaborare și, de aceea, absolut necesar a fi protejate!

1) În măsura în care este posibil, vă rugăm să programați în prealabil orice vizită la biroul nostru– telefonic – cu unul dintre avocați. Desigur, nu vom ezita sa va acordăm sprijinul și în ipoteza unei situații ce reclamă urgența! Vă rugăm să respectați orele programării pentru a evita intersectarea cu alți clienți. Noi facem eforturi să gestionăm programările la intervale bine definite pentru a păstra distanțarea socială.

2) Purtarea măștii de protecție facială în interiorul birourilor noastre este obligatorie.

3) În măsura în care aveți simptome ale COVID -19 ori ați fost în contact în ultimele 14 zile cu o persoană confirmată cu COVID – 19 sau având simptomele acestei infecții, vă rugăm să amânați vizita în biroul nostru, contactându-ne prin mijloace de comunicare la distanță (telefon/email). De asemenea, daca sunteți suspectați de COVID-19 ori ați intrat în contact cu o persoană astfel confirmată vă invităm să ne anunțați pentru a putea lua măsurile necesare managerierii dosarului Dumneavoastră întrucât într-o astfel de ipoteză nu veți primi acces în sediul instanțelor și, foarte probabil, veți fi supuși unei perioade de izolare.

4) Pentru întrebările/sfaturile ce pot fi realizate de la distanță – prin intermediul telefonului, postă electronică, WhatsApp, Skype, FaceTime ș.a. – vă invităm să utilizați aceste mijloace de comunicare.

5) În măsura în care dispuneți de această posibilitate și volumul de acte permite, vă invităm să transmiteți documentele spre analiză către avocații noștri scanate/fotografiate - prin intermediul poștei electronice - urmând ca prin discuțiile cu aceștia să vi se comunice ce acte sunt necesar a fi prezentate și în fizic de către dumneavoastră.

6) Rugăm să permiteți păstrarea unei distanțări fizice de 1,5 m între Dumneavoastră și colegii noștri avocați.

Pentru protecția sănătății Dumneavoastră și a sănătății avocaților noștri accesul în incinta biroului se face parcurgând un covor impregnat cu soluție dezinfectantă, iar în interior am instalat dispensare cu lichid antiseptic pentru mâni pe care sunteți invitați a le folosi ori de câte ori sunteți oaspeții noștri.

Vă asigurăm de întreaga noastră considerație, chiar dacă suntem nevoiți să nu ne mai strângem mâinile în mod cordial!

# totul.va.fi.bine